Taloyhtiöille

MaalausNiskanen on huolellinen ja vastuullinen kumppani

Taloyhtiökohteissa saneerausurakat on tärkeää hoitaa niin, että niistä aiheutuu asukkaille mahdollisimman vähän harmia. Kun asukkaat informoidaan työn toteuttamisen ajankohdasta, ja aikatauluissa pysytään, saadaan isokin urakka lomitettua asukkaiden arkeen mutkattomasti.

Me otamme vastuun koko urakan toimitusketjusta. Koko toimintaa on näin helppo kontrolloida ja meidän on vaivatonta kantaa vastuu työturvallisuudesta, työn jäljestä ja urakan aikataulutuksen pitävyydestä.

MaalausNiskanen kiinnittää eriyistä huomiota työntekijöiden ja taloyhtiön asukkaiden turvallisuuteen. Asukkaat informoidaan hyvissä ajoin, jolloin he kerkeävät suunnitella omat menonsa ja siirtää mahdolliset puutarhakalusteet ja vastaavat työn alta pois. Työntekijöillä on aina määräysten mukaiset työturvallisuustuotteet käytössä. Työmaat itsessään suojataan huolellisesti niin, että maaliroiskeet pysyvät kurissa.

Tilaa maksuton huollon tarpeen arviointi

Asiantuntijaa kannattaa käyttää kohteessa tekemässä arvion, vaikka huollon tarpeesta ei vielä olisi täyttä varmuutta. On parempi selvittää maalipinnan kunto hyvissä ajoin, jotta voidaan varautua huoltotoimenpiteisiin ajoissa eikä vesikattoon tai julkisivuihin pääse syntymään vaurioita. TILAA HUOLLON TARPEEN ARVIOINTI TÄSTÄ tai soita numeroon +358 45 114 6819.

satu2

 

Advertisement